Prijsinfo - bestellen 

Prijsinfo

Bij foto's op de site en sociale media staan geen prijzen vermeld. Als klanten een cadeau op maat bestellen is het niet de bedoeling dat anderen je budget kennen 'a little secret'. Een cadeau wordt op maat gemaakt en de prijzen kunnen verschillen, omwille van eindeloze mogelijkheden van etxra’s. Wil je graag een prijs weten of mogelijkheden weten voor een bepaald budget/cadeau, vraag vrijblijvend naar meer info. Je kan me contacteren via bericht (messenger/instagram/mail/of andere Contactgegevens). Ik help je graag verder met het uitkiezen van een leuk geschenk. 

Er komt binnnekort een ‘standaard’ basisprijslijst voor traktaties die je per mail kan ontvangen. 


Er zijn verschillende prijscategorieën voor uitdeelcadeau's bij een geboorte, doopfeest, babyborrel, verjaardag, communie, huwelijk of andere gelegenheid. 
We maken jouw traktatie op maat van jouw budget en wensen voor deze speciale gebeurtenis. 


Last minute een cadeau nodig? Dit is mogelijk, er zijn een aantal meeneembare cadeau's beschikbaar of die nog snel kunnen aangepast worden, dus geef een seintje. 

Voor bepaalde thema's zoals communieperiode, einde schooljaar of kerst /eindejaar zijn er wel een aantal standaard cadeau's met vast budget.  

Vanaf januari 2021 zijn er enkele producten in het assortiment waarvan de prijs zal verhogen. Een gevolg en combinatie van hogere prijzen grondstoffen, prijsstijging van leveranciers en hogere verzendkosten. Uiteraard probeer ik steeds betaalbare, te personaliseren geschenken aan te bieden.

Wil je graag bestellen of heb je een vraag? 

Ik ben bereikbaar via verschillende kanalen: een pbbericht via messenger/instagram, een mailtje, of Contact pagina.  

Indien je een koffertje wil naar het geboortekaartje, gelieve een duidelijke foto door te sturen. 

Bestellingen worden zo snel mogelijk afgewerkt naar gelang je vraag en drukte van seizoen kan dit vanaf 5 werkdagen. Voor een 'drukkere' periode zoals communie/eindejaar, geef tijdig je bestelling door zodat alle producten tijdig kunnen besteld worden/voorradig zijn. 


Afhalingen op afspraak (Corona maatregelen) 

Gelieve bij afhaling het afgesproken uur te respecteren. Indien dit niet haalbaar is, gelieve te verwittigen. Gelieve ook de andere maatregelen te respecteren zoals afstandsregels, gepast geld/contactloos betalen (payconiq mogelijk).  Er is handgel voorzien aan de deur. 


Betalingen 

Betalingen zijn mogelijk cash (gepast geld voorzien) of via payconiq. Overschrijving is ook mogelijk (op voorhand met bewijs bij afhaling). Indien artikelen moeten besteld worden of het bedrag van jouw bestelling +100€ bedraagt,  wordt een voorschot gevraagd van 70% op het totale bedrag. Van zodra het voorschot is overgemaakt, zal uw bestelling afgewerkt worden. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geannuleerd na bestelling.

Geen betaling = sorry, dan blijft jouw geschenkje nog even bij mij. Bestelde artikelen kunnen niet worden teruggenomen omwille van personalisatie. 


Algemene voorwaarden 
Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en respecteer je de afspraken.