Creatief knutselen met Stampin'Up!

Houden van wat we doen 
en delen waar we van houden,
om anderen te helpen genieten van creativiteit 
                                  en zo tot waardevolle resultaten te komen ...
Hierin maken wij het verschil!

Sinds oktober 2022 ben ik onafhankelijk Stampin'Up! Demonstratrice. 

Wat is Stampin'Up! eigelijk?

Stampin'Up materialen kan je niet kopen in een fysieke winkel, je kan wel alle producten online bestellen via de website of je bestelling doorgeven via een demo in jouw buurt.

Bij Stampin' Up! gaat het om veel meer dan stempels, inkt en papier. Stampin' Up! is een gemeenschap van papierliefhebbers zoals jij en ik, die door creativiteit vriendschap en verbondenheid voelen. Stampin' Up! staat voor een ervaring die je relaties versterkt, je motiveert en inspireert, en je een goed gevoel geeft.

Er is een uitgebreid gamma aan kwalitatieve materialen zoals papier, inkt, blends, creatieve kits om allerlei projecten uit te werken.

Het is ook mogelijk om een workshop bij je thuis te organiseren met vriendinnen. Een gezellig samenzijn en ieder van jullie gaat naar huis met eigen creaties,

Niet enkel de website geeft je inspiratie, er is ook een jaarlijkse catalogus en tussendoor nog een voorjaars- en eindejaarsminicatalogus waar het heerlijk bladeren is en je boordevol inspiratie uithaalt. 

Wil je graag meer info of een catalogus ontvangen? Geef een seintje en vertel er je graag meer over. 

Wil je kennis maken met dit prachtig knutselmateriaal? Er is een gevarieerd aanbod voor beginners, gevorderden, snelle projecten, je eigen creativiteit ten volle gebruiken. Kortom, voor ieder wat wils. 

Wil je graag een bestelling doorgeven of informatie, dit kan per mail: fiecreatief@telenet.be of online shoppen via de webshop https://www.stampinup.be/ en mijn naam 'Sofie Huyck' ingeven als demo. 

Er volgen ook 'thema' workshops of op aanvraag kan je uiteraard ook een workshop vragen bij jouw thuis met vriendinnen, kinderfeestje, ... 

Vanaf 2 mei 2023 nieuwe catalogus, met nieuwe kleuren, stempelsets en zo veel leuks om creatief aan de slag te gaan. 

Wil je graag een catalogus ontvangen? Geef een seintje. 


Basispakket: https://forms.gle/qc3C5iKiCR8V2pgf7