Algemene voorwaarden

De verkoper: Sofie Huyck

Naam onderneming: Fiecreatief, Fernand Khnopffstraat 92,  9200 Dendermonde. Belgie

Ondernemingsnummer: 0672.917.308.

BTW nummer (vrijstellingsregeling): BE 0672.917.308

Bij het plaatsen van elke bestelling bij 'Fiecreatief' wordt de klant geacht akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.  

Verzending gebeurt enkel op aanvraag van de klant en is altijd ten laste van de koper. Fiecreatief is niet aansprakelijk voor vertraging van zending, verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending. Verzending is steeds op risico van de klant. 

Als je een bestelling plaatst, moet deze betaald worden. Annuleren is niet mogelijk, onder welke vorm dan ook. 

Elk artikel is handgemaakt en uniek, een bestelling kan dus afwijken van kleur, grootte, en vorm zoals je ze kan zien op foto's. 

De kleuren op de foto's kunnen afwijken van de realiteit. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier ook een invloed op. Als een artikel niet meer beschikbaar is, zal Fiecreatief dit laten weten en een alternatief voorstellen.

Gepersonaliseerde goederen worden nooit teruggenomen.

Als u ontevreden bent over een bestelling, gelieve dit schriftelijk te communiceren binnen 3 dagen nadat u de goederen in ontvangst heeft genomen. We trachten samen tot een oplossing te komen. Niet van toepassing als het een verzonden artikel betreft. 

Fiecreatief kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken die ontstaan door of bij het dragen of gebruiken van de producten door Fiecreatief verkocht.

Alle foto's op de website en sociale media blijven eigendom van Fiecreatief en mogen onder geen enkele vorm gebruikt worden zonder toestemming van Fiecreatief. 

Betalingen op basis vertrouwen wordt niet toegestaan. Een bestelling afhalen is ook te betalen. Kopen = betalen; 


GDPR: Naar aanleiding van de privacywetgeving laten we je weten dat we je gegevens enkel gebruiken om je bestelling af te werken. Ze zullen niet gebruikt worden om verdere, andere commerciële doeleinden te verrichten. 

Fiecreatief respecteert privacy van klanten die hun gegevens doorgeven en behandelt deze zeer vertrouwelijk.  Persoonlijke gegevens worden uiteraard nooit gedeeld met derden.