Algemene voorwaarden

De verkoper: Sofie Huyck

Naam onderneming: Fiecreatief, Fernand Khnopffstraat 92,  9200 Dendermonde. Belgie

Ondernemingsnummer: 0672.917.308.

BTW nummer (vrijstellingsregeling): BE 0672.917.308

Rekeningnummer: BE95 9731 7203 1958

Alle correspondentie gebeurt via mail op volgend emailadres: fiecreatief@telenet.be.

Bij het plaatsen van elke bestelling bij 'Fiecreatief' wordt de klant geacht akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals onderaan vermeld. 

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten zijn altijd ten laste van de klant. De bestelling zal verstuurd worden binnen 5 werkdagen (of anders vermeld) na ontvangst van de betaling op het rekeningnummer met vermelding van bestelnummer zoals aangegeven in de bevestigingsmail.

De koper kan ook kiezen om een bestelling af te halen (gratis) in overleg op de afgesproken datum en uur. Bij afhaling kan de betaling ter plaatse (cash) of vooraf via overschrijving. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending. 

Verzendkosten afhankelijk van het soort artikel dat verstuurd wordt. De prijs zal berekend worden per besteld artikel.

Elk artikel is handgemaakt en uniek, een nabestelling kan afwijken van kleur, grootte, en vorm. Bij een gepersonaliseerd artikel of artikel op aanvraag, zal eerst gevraagd worden het bedrag over te schrijven alvorens het artikel kan vervaardigd worden. 

De kleuren op de foto's kunnen afwijken van de realiteit. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier ook een invloed op. Als een artikel niet meer beschikbaar is, zal Fiecreatief dit laten weten en een alternatief voorstellen.

Gepersonaliseerde goederen worden niet teruggenomen.

Als u ontevreden bent over een bestelling, gelieve dit schriftelijk te communiceren binnen 3 dagen nadat u de goederen in ontvangst heeft genomen. We trachten samen tot een oplossing te komen. Dit is niet van toepassing bij verzending van goederen. Verzending is ten laste van de koper, elk artikel vertrekt correct met de nodige bescherming. Fiecreatief is niet verantwoordelijk voor beschadinging tijdens verzending. 

Fiecreatief kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken die ontstaan door of bij het dragen of gebruiken van de producten.

Alle foto's op de website blijven eigendom van Fiecreatief. 

Betalingen dienen vooraf te gebeuren of bij afhaling. Betaling kan gebeuren via overschrijving (vooraf mits voorlegging bewijs), cash of payconiq. Betalingen op vertrouwen wordt niet meer toegestaan. 


GDPR: Naar aanleiding van de nieuwe privacywetgeving laten we je weten dat je gegevens zoals je ze aan mij hebt bezorgd, worden opgeslagen in de database. Dit om je aankoop te registreren en je achteraf eventueel te kunnen contacteren over ons aanbod en nieuwigheden. Persoonlijke gegeven worden uiteraard nooit gedeeld, dus deze zijn ten alle tijde veilig.

Mocht je geen interesse meer hebben om een dergelijke e-mails te ontvangen, dan kan je dit op elk moment laten weten aan de hand van een mailtje dat je niet meer wenst opgenomen te worden in het klantenbestand van Fiecreatief.