Webshop Knutselmateriaal

'Houden van wat we doen en delen waar we van houden,
om anderen te helpen genieten van creativiteit 
                                  en zo tot waardevolle resultaten te komen ...
Hierin maken wij het verschil!'

Sinds oktober 2022 ben ik onafhankelijk Stampin'Up! Demonstratrice. 

Wat is Stampin'Up!

Stampin'Up staat voor kwalitatief knutselmateriaal (papier, inkt, stempels, stansen, potloden, blends, en zo veel meer). 

Het materiaal is niet te koop in een fysieke winkel, wel kan je alles online bestellen via de website  https://sofiehuyck.stampinup.net of je kan jou bestelling doorgeven per mail: fiecreatief@telenet.be.

Bij Stampin' Up! gaat het om veel meer dan stempels, inkt en papier. Stampin' Up! is een gemeenschap van papierliefhebbers zoals jij en ik, die door creativiteit vriendschap en verbondenheid voelen. Stampin' Up! staat voor een ervaring die je relaties versterkt, je motiveert en inspireert, en je een goed gevoel geeft.

Het is ook mogelijk om een workshop bij je thuis/op locatie te organiseren met vriend(inn)en. Een gezellig samenzijn en ieder van jullie gaat naar huis met eigen creaties.

Niet enkel geeft de website je inspiratie, er is ook een jaarlijkse catalogus en tussendoor nog een voorjaars- en eindejaarsminicatalogus waar het heerlijk bladeren is en je boordevol inspiratie uithaalt. 

Wil je graag meer info of een catalogus ontvangen? Geef een seintje en vertel er je graag meer over.